Anna-réti misék 14 (Mi azzal értünk egyet, hogy a Szentmisék továbbra is a Szent Anna-réten legyenek!!!!!!)

Beküldve: Szent Anna-rét

Kedves Engesztelő Testvérek!

 A férjem a kisfiam és én többé kevésbé rendszeresen kb. 2 éve járunk fel a Szent Anna rétre.

 Nagy megdöbbenéssel és szomorúsággal vettük tudomásul, hogy egy állítólagos üzenet hatására ezentúl a Kútvölgyi kápolnába kéne tartani a szentmiséket. Szerintünk ez egy téves üzenet, hiszen eddig az Égiek mindig azt kérték, hogy ott imádkozzunk, ott tartsunk szentmiséket a Szent Anna-réten. Pont most amikor a sátán minden oldalról támadja Országunkat, pont most kérnék azt, hogy hagyjuk el a Szent Anna rétet?!

 Emlékszem mikor elkezdtünk oda járni első szombatokon kaptunk a Engesztelő Mozgalom  elnökétől egy papírt, amin a következő imák voltak. Kilenced Szűz Mária Szeplőtelen Szívéhez, Litánia Mária Szeplőtelen Szívéről, Imafűzér a Világ Győzelmes Királynője tiszteletére. És olyan jó volt, hogy ezeket az imákat a Szentmise után rögtön mondtuk mindig az Elnök úr kezdte el és úgy egy szívvel-lélekkel mondtuk. Mint később megtudtam ezek az imák ehhez a kegyhelyhez kapcsolódó imák amit Jézus kért Natália nővértől, hogy ezeket mindenképpen mondjuk el.

Mostanában ez nem volt így egyben, hogy ezt a 3-at így 'szertartásszerűen ' elmondjuk. Vajon miért?!

 Egyet értünk azzal a kijelentéssel, hogy 'Túl nagy a tét!'

 Ezt a helyzetet azért engedheti meg a Jóisten valószínű, hogy mi Engesztelők magunkba nézzünk. Bűnbánatot tartsunk, többet böjtöljük, bizonyos erényeket jobban gyakoroljunk: alázat, bizalom, szeretet, egység az imádságban, megbocsátás, ima mások lelki üdvéért, hogy szívből imádkozzunk.

 Mi azzal értünk egyet, hogy a Szentmisék továbbra is a Szent Anna-réten legyenek!!!!!!

Imádságos szeretettel:

Telbisz család       Szentendre

Aki a témához szeretne hozzászólni, az az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre írjon.